De Medische apparatuur Co Ltd van Hangzhoujupiter

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Medische Gaaszwabber voor verkoop
Van goede kwaliteit Medische Gaaszwabber voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd

1 2 3 4
Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Aantal werknemers : 80~100
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 50% - 60%

De Medische apparatuur Co die Ltd van Hangzhoujupiter tot de Groep van Jupiter Bedrijven behoren is een ISO 9001: 2015 heeft het Bedrijf, en de Ce-Goedkeuring van de uitvoer naar Europese Landen.

 

Het bureau van het Bedrijf is gesitueerd in Hangzhou, in Zhejiang, China, dat vrij dichtbij aan Shanghai is.


Wij leveren hoogte - kwaliteit van het ziekenhuismateriaal en beschikbare punten. Hebbend het voordeel van nabijheid aan de grondstoffen en de logistische diensten, konden onze producten redelijke prijs handhaven terwijl het handhaven van internationale normen.

Behandelen de hoogst opgeleide en efficiënte ingenieurs en het aantal arbeidskrachten de miniemste details van de productie, de inspectie, de verpakking, en de verzending van de goederen aan onze klanten.

Zijnd zeer dichtbij aan de internationaal zeehavens en de luchthavens namelijk, Shanghai en Ningbo-de haven voor overzeese verzendingen, Shanghai, Hangzhou en Ningbo voor luchtvrachtverzendingen geeft ons het voordeel om de beweging van onze lading te controleren tot zij aan boord zijn.

Onze tevreden klanten en verdeler van onze merkproducten in Zuidoost-Azië, de landen van het Midden-Oosten, Azië, Europa, Australië, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika zijn de verklaring van onze groei.

Terwijl wij onze bestaande klanten en verdelers voor de steun en de bescherming danken, kijken wij vooruit voor grote vereniging voor wederzijds voordeel en de groei van nieuwe costumieren.

 
 
 
Contactgegevens
Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd

Contactpersoon: Mr. Roger

Tel.: +86-571-87017265

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)